Автосервиз „ТАРА КАР” Ви предлага резервни части с качество на първоначално вградените.За всяка вградена резервна част и за всеки извършен ремонт, Вие получавате гаранция.
Когато нашите клиенти купуват от нас авточасти, те получават не само качествена стока, но и качествено обслужване, гарантиращо качеството на ремонта.
Ние използваме резервни авточасти произведени и доставени от лидерите в сферата автомобилостроенето и сервизната дейност.

ROBERT BOSCH е водещ производител на авточасти. Електроника, горивни системи, спирачни системи, филтри, диагностични уреди и дизелови системи – всичко това е под шапката на компанията.

DELPHI AUTOMOTIVE SYSTEMS е световният лидер в производството на автомобилни системи и компоненти за първоначално вграждане, предоставяйки разнообразни продуктови решения на автомобилните производители в цял свят.
Резервните части наDELPHI, предназначени за вторичния пазар, се подлагат на същите строги изследвания и експертизи и произвеждат със същите технологии, както и тези за първоначално вграждане. Всяка резервна част, носеща търговската марка DELPHI е разработена и произведена така, че да отговаря на същите стандарти за качество, на които отговарят и частите, предназначени за автомобилната промишленост.

BERU Systems Опитът в продължение на повече от 100 години, както и скорошните подобрения в качеството и методите на производство, превръщат BERU Systems в ценен доставчик на вторичния пазар за авточасти. Продуктите на BERU - бобини , свещи , моторчета за пръскалки и др.,осигуряват качествено използване, икономичност и природосъобразност

MOOG е част от Federal Mogul Corporation. Марката MOOG е лидер в САЩ по производство на детайли по окачването на автомобилите, а в последните години успешно се предлага и на българския пазар. Съчетанието между високо качество и конкурентни цени я прави световно призната.Продукти:кормилни накрайници,кормилни щанги,маншони,носачи,рейки,тампони за носачи,шарнири.

MONROEe производител на едни от най-качествените амортисьори. Компанията е на пазара още от далечната 1914 година, като в момента продуктите на MONROE се продават в целия свят. Всички амортисьори MONROE са с гаранция от 2 до 3 години, взависимост от модела.

GATES е единствената компания за гумени изделия, непроизвеждаща гуми за автомобили, с производства и участие на всички големи световни пазари, включително Северна Америка, Европа, Азия, Австралия и Южна Америка. Всеки ден клиенти от целия свят разчитат на продуктите на Gates, които имат безброй приложения. Ремъците, предназначени за автомобилната промишленост предават енергия от двигателя към различни технически системи, като климатици, помпи и генератори.

INA е името на най-големият производител на обтяжни и паразитни ролки, компания, която предлага части за повечето автомобили. Работата им в областта на разработването и внедряването на нови технологии е призната. За повече от 60 години марката е ненадмината в качествата на инженерните и производствени достижения.

TRW проектират, разработват и дистрибутират повече от 4 000 позиции в кормилната система и окачването, като покриват над 90% от европейския автопарк. Гамата включва от тампони, шарнирни болтове, носачи, стабилизиращи щанги и накрайници до хидравлични рейки и помпи за кормилното управление.

ASIC-FRANCE е европейски лидер в производството на гумено метални части – тампони, външни и вътрешни маншони, втулки и др.

LUK гамата включва комплекти съединители, маховици, хидравлични лагери , ролки, обтяжни механизми, повдигачи. Водещите производители на автомобили в Германия са предпочели съединителите на LUK за свое първоначално вграждане, това само по себеси говори за качеството на LUK.

DAYCO е основана в САЩ през 1905 под името Dayton Rubber Company като тя е специализирала производството на градински маркучи и други продукти от естествен каучук. Днес тя променя името си на Dayco и е лидер в проучването, проектирането, производството на ремъци, ролки и обтегачи, както за автомобилния отрасъл, така и за тежкотоварния транспорт и индустрията.

MOTUL придобива несравним световен авторитет като специалист в широк спектър от области, например в мотоциклетния сектор, в състезанията с автомобили, а също и в механичната обработка на метали за авиационната промишленост.

ARECA – двигателни, трансмисионни и хидравлични масла, греси, антифриз.

AL-KOе испански производител на амортисьори. Фирмата произвежда както части за първично вграждане, така и за вторичния пазар. Гамата на компанията включва артикули за леки и тежкотоварни автомобили.

CASTROLСветовен лидер в производството на смазочни материали – моторни, трансмисионни, диференциални, хидравлични масла, както и добавки за тях.

FAG е един от водещите производители на прецизни търкалящи се лагери за автомобили, механизми и космическата индустрия. Във фабриката в Швайнфурт компанията разполага с една от най-големите пещи за лагери.

Japan Parts включва части както за механичната част (филтри, хидравлични елементи, демпфери, съединители и т. н.), така и от фината (бутала, цилиндрови глави и т. н.), а също и по електрическата част (стартери, алтернатори, свещи и други).

SWAG е марка с 55 годишна история в бранша. Компанията предлага резервни части за автомобили с номенклатура от над 16 000 артикула на вторичния пазар. Качеството на продукцията се гарантира от сертификатите DIN EN ISO 9001:2000, които фирмата успешно защитава. Гамата от артикули включва части за двигателя, ходовата част, управлението.

VAICO произвежда части, като окачване на двигателя и скоростната кутия, тампони, гумени буфери, стабилизатори, аксиални лагери, прахозащитни комплекти, шарнири, линкове, колесни лагери и други гума/метал компоненти.

VEMO– марката символ на дългогодишен опит в авто електрониката и авто охладителната техника за Немски и Европейски автомобили. Такива части са стартери, сензори, клапани на инжекторите, електрически повдигачи за стъкло, електрически горивни помпи, ламбда сонди, алтернатори, дебитомери, регулатори, релета, запалителни свещи, части по запалването, моторчета за въздуха в купето, кабинни филтри, кондензатори, климатици, радиатори, перки за вентилатор, моторчета за вентилатори, термо релета, термостати, изсушители, изпарители, резистори.

Sachs е марка на бранда ZF и е световно призната с качествените си амортисьори и съединители. Името е носител на прецизност и иновативност.

© Copyright 2017 www.tara-car.com by Cvetomir Chetashki