УСЛУГИ

Извършваме цялостно пребоядисване на автомобила; подмяна,ремонт и боядисване на детайли; възстановяване на оригиналния вид и цвят на одраскани,пукнати или деформирани елементи; тенекиджийски и заваръчни услуги.

Aвтоцентърът разполага с високо качествен геометричен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили /дозер/ - марка CAR-O-LINER и камера за боядисване камера за боядисване на автомобили World Special 7000,Blowtherm.

Въз основа на сключен договор при извършване на автобояджийските услуги се използват материали и технологии за нанасянето им на немската фирма SPIES HECKER GMBH.

Авторепаратурата, осъществявана с SPIES HECKER е одобрена от повечето водещи автомобилн производители и е предпочитана за най-престижните марки автомобили заради изключителното ниво на цветна експертиза, с много добро покритие и почти 98% съвпадение на цвета при боядисване на отделен детайл. Използваме смесителни системи за получаване на определен цвят от всички видове авторепаратурни лакове. При желание от страна на клиентите се предлагат и автолакове и материали по негов избор.

Бояджийският ни сервиз работи безкасово с възлагателни писма за улеснение на своите клиенти с някои големи застрахователи – ”ДЗИ” ЗПАД, “Дженерали Застраховане” АД, ЗАД „ОЗК – Застраховане”. Сключеният договор между застрахователните компании: ”ДЗИ” ЗПАД, “Дженерали Застраховане” АД, ЗАД „ОЗК – Застраховане”и автосервиз „ТАРА КАР” ООД, предоставя на довереният сервиз да извършва ремонти на автомобили претърпели щети в следствие на застрахователни събития описани в протокол /опис на щета/ и придружени с възлагателно писмо от застрахователната компания.

ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ

ПРИМЕРНИ УСЛУГИ ЦЕНА без ДДС /лв/ на лек автомобил ЦЕНА без ДДС /лв/ на бус и джип
Боядисване на основен детайл 80лв* 100лв*
Боядисване на неосновен детайл 15лв* 20лв*
Цялостно боядисване 1200лв* 1400лв*
Полиране и пастиране 60лв* 90лв*
Ремонт и боядисване на джанта 40лв* 60лв*
Изчукване и подмяна на детайл 25лв* 35лв*
Изправяне и изпъване 30лв* 40лв*

Във всички цени са включени следните операции:

Демонтаж - разоборудване на необходимите детайли; Шлайфане и подготовка за нанасяне на филер; Боядисване с филер и сушене; Повторно шлайфане и подготовка за боядисване; Тониране на боята и проби с тест карти; Боядисване с боя, лак и сушене; Монтаж и оборудване

* Цените са приблизителни и варират в зависимост от вида автомобил. За допълнителна информация се свържете с нас.

© Copyright 2017 www.tara-car.com by Cvetomir Chetashki